(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Mazkur maqolada O‘zbekiston moliya bozorida investitsiya portfelini shakllantirishning nazariy va amaliy jihatlari tahlil qilingan Tadqiqot doirasida fond bozori faoliyati hamda tijorat banklari aksiyalari asosida asosiy moliyaviy ko‘rsatkichlar xususan, aksiyalar narxi dinamikasi, kapitalizatsiya darajasi, dividend siyosati va o‘sish sur’atlari baholangan.