(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Ushbu maqolada Qashqadaryo viloyati sharoitida poliz ekinlarining asosiy zararkunandalaridan biri poliz qo’ng’izi (Epilachna Chrysomelina Fabricius) zararkunandasining tarqalishi va bioekologiyasi haqida malumotlar keltirilgan.