(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Mazkur tezisda bo‘lajak pedagoglarning kasbiy identitetini shakllantirishda komparativistik yondashuvning nazariy va amaliy ahamiyati ochib beriladi. Global ta’lim integratsiyasi sharoitida pedagogik jarayonlarni qiyosiy tahlil qilish orqali samarali rivojlantirish mexanizmlarini aniqlash imkoniyatlari asoslanadi. O‘zbekiston va Janubiy Koreya tajribasi misolida kasbiy identitetni shakllantirish omillari tahlil qilinadi hamda pedagogik xulosalar ishlab chiqiladi.