(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Ushbu maqolada bola shaxsini rivojlantirishga yo‘naltirilgan ta’lim texnologiyalarining pedagogik asoslari tahlil qilinadi. Maqolada shaxsga yo‘naltirilgan yondashuvning mohiyati, asosiy pedagogik tamoyillari, ilmiy nazariyalar bilan bog‘liqligi va zamonaviy ta’lim jarayonida qo‘llanilishi ko‘rib chiqilgan. Shuningdek, ushbu texnologiyalar yordamida bolaning individual qobiliyatlari, ichki motivatsiyasi va ijtimoiy ko‘nikmalarini rivojlantirishdagi samaradorligi haqida ma’lumot berilgan.