(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Mazkur tezisda 1-4-sinf o‘qish savodxonligi darsligida berilgan jadid bobolarimizning ilmiy merosi tahlil qilingan va uni o‘rgatishda innovatsion metodlarning ahamiyati yoritilgan.Boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida Vatanni sevish tuyg‘usini o‘stirishda ajdodlarimiz merosidan foydalanish, o‘quvchilarga milliy o‘zligini anglatishda interfaol metodlardan foydalanish yaxshi natija erishish mumkinligi ochib berilgan.