(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Ингичка толали ғўза навларини Қашқадарё вилоятининг ўтлоқилашиб бораётган тақирсимон тупроқлари шароитида суғориш муддатлари, озиқлантириш меъёрлари, ўсиши-ривожланиши, ҳосилдорлик ва иқтисодий кўрсаткичлари бўйича маълумотлар келтирилган. Ингичка толали пахта етиштирилганда иқтисодий фойда камида 1,5 баравар кўп бўлишини инобатга олган ҳолда жанубий минтақа фермерларининг молиявий ҳолати яхшиланишига эришиш мумкин.