(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Ушбу мақолада Тошкент вилоятининг типик бўз тупроқлари шароитида, кузги буғдой эанғи зини хайдаш муддатларининг ғўза ҳосилдорлигига таъсири ва ғўзадан юқори ва сифатли ҳосил етиштиришни таъминлайдиган агротехнологиялар бўйича маъуломтлар келтирилган.