(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Mazkur maqolada bo‘lajak boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarida tanqidiy tafakkur va intellektuallikni rivojlantirishning dolzarbligi, ahamiyati hamda ularni shakllantirishning pedagogik asoslari yoritiladi. Shuningdek, zamonaviy ta’lim tizimida o‘qituvchining intellektual salohiyati va tanqidiy fikrlash ko‘nikmalarining o‘rni tahlil qilinadi.