(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Ushbu maqolada Tiflopedagogikaning nazariy asoslari, Tiflopedagogikaning maqsad va vazifalari, Tiflopedagogikaning subyekti va obyekti, Tiflopedagogikaning tamoyillari to’g’risida fikrlar boradi.