(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida xususan DAUN sindromi bor bolalarni kompleks o‘rganish va korreksiyalash yo‘llari, ularni ijtimoiy hayotga moslashuvi, bunday bolalar tarbiyalanayotgan oilalarga o‘zaro munosabatlar turlari shuningdek, jamiyat bunday bolalarga to‘g‘ri munosabatda bo‘lishi va ta’lim - tarbiya berish shart - sharoitlari reabilitatsiya yo‘llari kabi maslaxatlar berib o‘tilgan.