(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Ushbu maqola termin va terminologiya tushunchasi hamda ularning lingvistik mohiyatini o’rganadi. Jumladan, olimlar nazariyalari, va fikrlarini tahlil qiladi. Shuningdek olimlarning termin va terminologiyaga bergan tariflarini ko’rib chiqadi va bayon qiladi.