(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Ushbu maqolada Abdulla Qodiriyning “Baxtsiz kuyov” dramasi keng qamrovda tahlil qilinadi. Asarning g‘oyaviy yo‘nalishi, konflikt tizimi, obrazlar talqini hamda badiiy xususiyatlari ilmiy asosda ochib beriladi. Dramaturg tomonidan ko‘tarilgan ijtimoiy muammolar — majburiy nikoh, jaholat, ijtimoiy ten