(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Mazkur maqolada yuksak ma’naviyatli yoshlarni tarbiyalashda buyuk allomalar merosining nazariy va amaliy ahamiyati keng yoritiladi. Sharq mutafakkirlarining komil insonni shakllantirishga oid qarashlari, axloqiy tarbiya, ilm-ma’rifat, ijtimoiy mas’uliyat kabi muhim tushunchalar ilmiy tahlil qilinadi. Shuningdek, zamonaviy ta’lim tizimida allomalar merosidan foydalanishning samarali yo‘llari asoslab beriladi.