(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Mazkur maqolada yosh futbolchilarning tayyorgarlik davridagi mashg‘ulot jarayonining o‘ziga xos jihatlari ilmiy-nazariy asosda tahlil qilinadi. Jismoniy, texnik-taktik va psixologik tayyorgarlikning ahamiyati, mashg‘ulot yuklamalarini me’yorlash hamda individual yondashuv masalalari yoritilgan.