(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Ushbu maqolada "O‘zbekiston – 2030" strategiyasining mazmun-mohiyati va uning mamlakat taraqqiyotidagi ahamiyati tahlil qilinadi. Unda inson kapitalini rivojlantirish, iqtisodiy barqarorlik va zamonaviy texnologiyalarni joriy etish masalalari kompleks ravishda yoritilgan. Maqolada strategik maqsadlarning jamiyat hayotiga ta’siri va kutilayotgan natijalar bayon etilgan.