(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2025)
Ushbu maqolada dinshunoslik fanining mohiyati, uning jamiyat hayotidagi o‘rni va maktabgacha ta’lim tizimidagi ahamiyati keng yoritilgan. Dinshunoslik asoslarini o‘rgatish orqali bolalarda diniy-maʼnaviy qadriyatlarga hurmat, milliy anʼanalarni qadrlash va insoniy fazilatlarni shakllantirish imkoniyati ta’kidlangan. Shuningdek, maqolada maktabgacha ta’lim jarayonida dinshunoslik elementlarini moslashtirishning samarali usullari tahlil qilinadi.