(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2025)
Maqolada bo‘lajak ingliz tili o‘qituvchilarida leksik kompetensiyani shakllantirishda reflektiv yondashuvning nazariy va amaliy asoslari yoritilgan. Tadqiqot jarayonida reflektiv kundaliklar, peer- assessment va self assessment metodlari qo‘llanildi. Natijalar talabalarning lug‘at boyligini kengaytirish, so‘zlarni kontekstda qo‘llash va mustaqil o‘rganish malakasini oshirishga yordam berganini ko‘rsatdi.