(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2025)
Mazkur maqolada talabalarni kasbiy motivatsiyasini shakllantirish usullari, shaxs motivatsiyasini metodikalar yordamida aniqlash, shaxs motivatsiyasini rivojlantirish xususida fikr yuritilgan.