(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2025)
Mazkur tezisda turizmni rivolantirishda xorij tajribasidan foydalanish, MICE turizmning hozirgi kundagi imkoniyatlari va joriy etish muammolari hamda ushbu sohaning eng serdaromad turizm turi ekanligi haqida fikr va mulohazalar keltirilgan.