(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2025)
Maqolada kompyterlashtirish psixologiyasidan internet psixologiyasiga o’tish tahlil qilinadi. Kompyuterlashtirish psixologiyasi rivojlanishining hozirgi bosqichi uchun, ko ’rsatilgandek, axborot texnologiyalari tufayli yuzaga keladigan ijtimoiy-madaniy o’zgarishlarning psixologik jihatlarini o’rganish xarakterlidir. Yigirma yildan ko ’proq vaqt davomida kompyuterlashtirish psixologiyasi doirasida izchil hal qilinayotgan tadqiqot muammolari dinamikasi, shuningdek, ushbu yo’nalishga munosib nom berish istiqbollari ko ’rib chiqiladi.