(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2025)
Ushbu maqolada ilmiy psixodiagnostika va amaliy psixodiagnostikaning mazmuni, ularning psixologik diagnostika jarayonidagi o‘rni, vazifalari va o‘zaro aloqalari tahlil qilinadi. Ilmiy psixodiagnostika metod va nazariy asoslarni yaratib bersa, amaliy psixodiagnostika ularni real muhitda sinab ko‘radi hamda qo‘llash mexanizmini shakllantiradi. Ikkala yo‘nalishning o‘zaro ta’siri diagnostikaning samaradorligi va ishonchliligini oshiradi.