(untitled) (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2025)
Ushbu maqolada bo’lajak o’qituvchilarning ta’lim jarayonida zamonaviy testologik madaniyatini shakillantirish, bo’lajak o’qituvchilar va tinglovchilarga testolagik madaniyatni puxta o’zlashtirishlarida qo’yiladigan talablar, bunda duch keladigan dolzarb muammolar va ularni yechimlarini topish bo’yicha tavsiyalar keltirilgan.