МАЛАКАЛИ БОКСЧИЛАРНИ ИНДИВИДУАЛ ТЕХНИК ТАКТИК ҲАРАКАТЛАРИНИ ҲИСОБГА ОЛГАН ҲОЛДА ЖАНГНИ ОЛИБ БОРИШ МАНЕРАСИНИ АНИҚЛА (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2025)
Мақолада малакали боксчиларнинг индивидуал техник-тактик ҳаракатлари, жанг олиб бориш манералари ҳамда аниқлаш йўллари тўғрисидаги маълумотлар келтирилган.