KUZGI TRITIKALENING POYA BALANDLIGIGA URUG‘ EKISH ME’YORLARI HAMDA MA’DANLI O‘G‘ITLAR QO‘LLASH MIQDORLARINING TA’SIRI (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2025)
Ushbu maqolada Farg‘ona viloyatining o‘tloqi-soz tuproqlari sharoitida kuzgi tritikalening xorijiy “Svat” navi urug‘lari turli me’yorlarida ekilib, ma’danli o‘g‘itlarning turli miqdorlari bilan oziqlantirilganida rivojlanish fazalari kesimida poya balandligiga ta’siri bo‘yicha ma’lumotlar keltirilgan.