YOSHLAR TARBIYASI TA’LIM O’RNI. (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2025)
Ushbu maqolada yoshlar tarbiyasida ta’lim tizimining o‘rni va ahamiyati tahlil qilinadi. Ta’lim jarayonining shaxs kamolotiga, ma’naviy-axloqiy fazilatlarning shakllanishiga, ijtimoiy faollik va mas’uliyat hissining rivojlanishiga ta’siri yoritib beriladi. Shuningdek, zamonaviy ta’lim metodlari, tarbiyaviy yondashuvlar hamda o‘qituvchi va ta’lim muassasalarining yoshlar tarbiyasidagi roli ilmiy-nazariy jihatdan asoslanadi.