MUSIQA MADANIYATI DARSLARIDA XALQ MUSIQA IJODIYOTIDAN FOYDALANISH YOʻLLARI. (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2025)
Mazkur maqolada musiqa madaniyati darslarida xalq musiqa ijodiyotidan foydalanishning ahamiyati, usullari va pedagogik yondashuvlari tahlil qilinadi. Shuningdek, xalq musiqa ijodiyoti orqali o‘quvchilarning estetik didi, madaniyati va ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirish yo‘llari ko‘rsatib o‘tiladi. Tadqiqot davomida xalq musiqasining ta’lim jarayonidagi o‘rni va uni samarali qo‘llash metodikasi bo‘yicha tajribalar keltiriladi.