TA’LIM SIFATINI OSHIRISHDA TANQIDIY TAFAKKURNI RIVOJLANTIRISHNING AHAMIYATI (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2025)
Maqolada talabalarda tanqidiy tafakkurni rivojlantirishning ilmiy va nazariy yondashuvlari tahlil qilingan. Tanqidiy tafakkurning asosiy pedagogik va psixologik mexanizmlari, metodikalarning samaradorligi ko‘rsatilgan.