KOMPETENSIYALARNI ANIQLASHDA DIAGNOSTIK PLATFORMALARNING TIZIMLI TAHLILI. (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Mazkur maqolada kompetensiyalarni aniqlash jarayonida diagnostik platformalarning o‘rni, imkoniyatlari hamda ularning pedagogik va professional baholash tizimidagi ahamiyati tizimli tahlil asosida yoritilgan. Raqamli diagnostik vositalarning kompetensiyalarni baholash, monitoring qilish hamda individual rivojlanish yo‘nalishlarini belgilashdagi imkoniyatlari yoritiladi. Tadqiqot natijalari diagnostik platformalardan foydalanish kompetensiyaviy yondashuv samaradorligini oshirishini ko‘rsatadi.