O’ZВEKISTONDAGI EKOLOGIK VAZIYATLAR VA EKOLOGIK XAVFSIZLIKNI TA’MINLASH (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Ushbu maqolada ekologik ahvol umumiy tushuncha va hudud uchun nisbatan barqaror xususiyatlarga ega ekanligi, shuning uchun ham uzoq muddat davomida deyarli o‘zgarmasligi, ya’ni birdek davom etishi