BANK MAHSULOTLARINING SOLISHTIRMA TAHLILI: AN’ANAVIY VA YASHIL BANK MAHSULOTLARI (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Ushbu tezisda an’anaviy va yashil bank mahsulotlarining solishtirma tahlili amalga oshirildi. Tahlil natijalari yashil bank mahsulotlari foiz stavkalari, risk darajasi va moliyaviy samaradorlik bo‘yicha an’anaviy mahsulotlarga nisbatan ustun ekanini ko‘rsatdi. Yashil mahsulotlar banklarning barqaror rivojlanishi va raqobatbardoshligini oshirishga xizmat qiladi.