INTERFАОL TА’LIM METОDLАRI YОDАMIDА DАRS JАRАYОNI TО‘G’RI TАSHKIL QILISH (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Interfаоl tа’lim metоdlаri yоdаmidа dаrs jаrаyоni tо‘g’ri tаshkil qilinishi, tа’lim beruvchi tоmоnidаn tа’lim оluvchilаrning qiziqishini оrttirib, ulаrning tа’lim jаrаyоnidа fаоlligi dоimо rаg‘bаtlаntirib turilishi, о‘quv mаteriаlini kichik-kichik bо‘lаklаrgа bо‘lib, ulаrning mаzmunini оchishdа kichik guruhlаrdа ishlаsh, аqliy hujum, bаhs-munоzаrа, muаmmоli vаziyаt, yо‘nаltiruvchi mаtn, lоyihа, rоlli о‘yinlаr kаbi metоdlаrni qо‘llаsh vа tа’lim оluvchilаrni аmаliy tоpshiriqlаrni mustаqil bаjаrishgа undаsh tаlаb qilinаdi.