EMOTSIONAL INTELLEKTDA GENDER FARQLAR MUAMMOSI (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Ushbu maqolada emotsional intellektning gender xususiyatlari muammosi nazariy jihatdan tahlil qilingan. Shuningdek, gender stereotiplari bilan bog‘liq holda emotsional intellektning ontogenezning turli bosqichlarida (maktabgacha yosh, o‘smirlik va katta yosh davri) namoyon bo‘lish xususiyatlari yoritilgan.