RAQAMLI MUHITDA OILAVIY TARBIYANING PSIXOLOGIK-PEDAGOGIK XUSUSIYATLARI VA ULARNING BOLA SHAXSIGA TA’SIRI (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Mazkur maqolada raqamli muhit sharoitida oilaviy tarbiyaning psixologik-pedagogik xususiyatlari, uning zamonaviy transformatsiyasi hamda bola shaxsiga ko‘rsatadigan ijobiy va salbiy ta’sirlari ilmiy-nazariy va amaliy jihatdan tahlil etilgan. Tadqiqotda raqamli texnologiyalarning oilaviy muloqot, ijtimoiylashuv, axloqiy qadriyatlar shakllanishiga ta’siri ochib berilgan. Shuningdek, ota-onalarning raqamli kompetensiyasi va pedagogik madaniyati bola rivojiga qanday ta’sir ko‘rsatishi asoslab berilgan.