DAVLAT MOLIYAVIY NAZORATINING HUQUQIY ASOSLARI (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Ushbu maqolada moliyaviy nazorat tizimining huquqiy arxitekturasi, uning davlat iqtisodiy xavfsizligini ta’minlashdagi roli va normativ-huquqiy bazasini takomillashtirish masalalari tahlil qilingan. Tadqiqot davomida O‘zbekiston Respublikasi Budjet kodeksi va boshqa davlatlarning normativhuquqiy hujjatlari o‘rganilib, moliyaviy nazoratning huquqiy maqomini oshirish bo‘yicha takliflar ishlab chiqilgan.