CHET TILLARINI O‘QITISH METODIKASI: ZAMONAVIY YONDASHUVLAR TAHLILI (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Ushbu maqolada chet tillarini o‘qitish metodikasining zamonaviy yondashuvlari tahlil qilinadi. Ta’lim jarayonida intensivlik, interaktivlik va integratsiya tamoyillarining ahamiyati yoritiladi. Shuningdek, kommunikativ, muammoli, gumanistik hamda innovatsion metodlarning o‘rni ko‘rib chiqiladi. Axborot-kommunikatsiya texnologiyalarining ta’lim samaradorligini oshirishdagi roli alohida ta’kidlanadi. Tadqiqot natijasida zamonaviy metodikalar integrativ xarakterga ega ekanligi va turli yondashuvlarni uyg‘unlashtirish muhimligi aniqlanadi.