QASHQADARYO VILOYATI SHAROITIDA POLIZ QO’NG’IZI (EPILACHNA CHRYSOMELINA FABRICIUS) ZARARKUNANDASINING BIOEKOLOGIYASI (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Ushbu maqolada Qashqadaryo viloyati sharoitida poliz ekinlarining asosiy zararkunandalaridan biri poliz qo’ng’izi (Epilachna Chrysomelina Fabricius) zararkunandasining  tarqalishi va bioekologiyasi haqida malumotlar keltirilgan.