JANUBIY KOREYA PEDAGOGIK TA’LIM TAJRIBASINI O‘ZBEKISTON OLIY TA’LIM TIZIMIGA INTEGRATSIYALASH IMKONIYATLARI (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Ushbu tezisda Janubiy Koreya pedagogik ta’lim tizimining o‘ziga xos jihatlari va samarali mexanizmlari tahlil qilinadi. Xususan, amaliyotga yo‘naltirilgan ta’lim, mentorlik instituti, kasbiy refleksiya va pedagogik kompetensiyalarni bosqichma-bosqich rivojlantirish modeli o‘rganiladi. Mazkur tajribani O‘zbekiston oliy ta’lim tizimiga moslashtirish imkoniyatlari va shart-sharoitlari ilmiy asosda bayon etiladi.