BOSHLANG‘ICH SINF O‘QISH SAVODXONLIGI DARSLARIDA JADID BOBOLONLARIMIZNING ILMIY MEROSINI TAHLIL QILISH VA ULARNING BOSH G‘OYASINI O‘QUVCHILAR ONGIGA SINGDIRISH USULLARI (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Mazkur  tezisda 1-4-sinf o‘qish  savodxonligi darsligida berilgan  jadid  bobolarimizning  ilmiy  merosi tahlil qilingan va uni o‘rgatishda  innovatsion  metodlarning ahamiyati yoritilgan.Boshlang‘ich sinf  o‘quvchilarida Vatanni sevish  tuyg‘usini  o‘stirishda ajdodlarimiz  merosidan  foydalanish,  o‘quvchilarga  milliy  o‘zligini  anglatishda  interfaol metodlardan foydalanish  yaxshi  natija  erishish mumkinligi  ochib berilgan.