SOG‘LOM TURMUSH TARZINI KENG TARG‘IB ETISH VA OMMAVIY SPORTNI YANADA RIVOJLANTIRISH (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Bugungi kunda jamiyat taraqqiyoti inson salomatligi bilan chambarchas bog‘liq. Sog‘lom turmush tarzini shakllantirish va ommaviy sportni rivojlantirish davlat siyosatining ustuvor yo‘nalishlaridan biri hisoblanadi. Chunki sog‘lom avlod  kelajak poydevori hisoblanadi.