O‘ZBEKISTONDA RAQAMLASHTIRISH JARAYONI VA IJRO ETUVCHI HOKIMIYAT FAOLIYATINI TAKOMILLASHTIRISH ISTIQBOLLARI (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Ushbu tezis O‘zbekiston Respublikasida davlat boshqaruvi va ijro etuvchi hokimiyat faoliyatini raqamlashtirish orqali takomillashtirish istiqbollarini keng qamrovli tahlil qiladi. «O‘zbekiston — 2030» strategiyasi doirasidagi islohotlarning hozirgi holati, erishilgan natijalar, mavjud huquqiy bo‘shliqlar va ularni bartaraf etish yo‘llari kompleks tarzda o‘rganilgan. Estoniya, Singapur va Janubiy Koreya tajribasi qiyosiy tahlil qilinib, O‘zbekiston uchun strategik tavsiyalar ishlab chiqilgan.