O'ZBEKISTONDA IJTIMOIY PEDAGOGIKANING PAYDO BO'LISHI, MADANIY, TARIXIY, IJTIMOIY, XUQUQIY SHART SHAROITLARI (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Ushbu maqola "O'zbekistonda ijtimoiy pedagogikaning paydo bo'lishi, madaniy, tarixiy, ijtimoiy, xuquqiy shart sharoitlari" haqida batafsil yozilgan va yoritib berilgan.