BO‘LAJAK JISMONIY TARBIYA O'QITUVCHILARIDA VALEOLOGIK KOMPETENSIYALARNI RIVOJLANTIRISH. (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2026)
Mazkur maqolada bo‘lajak jismoniy tarbiya o‘qituvchilarda valeologik kompetensiyalarni rivojlantirishning pedagogik shart-sharoitlari va valeologik kompetensiyalarni rivojlantirishga yo‘naltirilgan ta’lim-tarbiya jarayonida o‘qitish prinsiplari haqida batafsil so‘z yuritilgan.