TARMOQLARNI MODELLASHTIRISH USULLARI: ANALITIK VA IMITATSION YONDASHUVLAR (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2025)
Ush ilmiy ishda boshqaruv tizimini modellashtirish usullari va sud analitik hamda imitatsion tizimlari chuqur tahlil. Telekommunikatsiya, kompyuter va axborot tizimlarining jadal ishlab chiqarishni samarali ishlab chiqarishni ta'minlash, tekshirish, kechikish, ishlab chiqarish yoki kabi parametrlarini zarurati. Shu asosda, tarmoqlarni modellashtirish zamonaviy axborot texnologiyalarining ajralmas qismi.