PROFILAKTIKA INSPEKTORINING AHOLI ORTASIDA SANITARIYA- GIGIYENAGA OID HUQUQBUZARLIKLAR BOYICHA FAOLIYATINI TAKOMILLASHTIRISH (KELAJAK SARI YANGI O’ZBEKISTON: ILM-FAN, TEXNOLOGIYA VA TA’LIM, 2025)
Maqolada profilaktika inspektorining sanitariya-gigiyena sohasidagi huquqbuzarliklarni aniqlash va oldini olishdagi roli tahlil qilinadi. Tadqiqotda inspektor faoliyatini takomillashtirish yo‘llari, aholining xabardorligini oshirish metodlari va zamonaviy axborot texnologiyalari yordamida monitoring tizimini yaxshilash imkoniyatlari ko‘rib chiqilgan.