BOLALARDA KICHIK MOTORIKA KO’NIKMALARINI RIVOJLANTIRISH USULLARI - Muminova Maʼmura Zokirovna; Zubaydullayev Oʻktam (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: ushbu maqolada bolalarda kichik motorika ko’nikmalarini rivojlantirish usullari, o’yinlar va faoliyatlar, amaliy mashg’ulotlar, ijodiy ishlar va ularning ta’siri haqida ma’lumot berilgan. Kichik motorika rivojlanishi bolalarning umumiy rivojlanishiga, kognitiv va ijtimoiy ko’nikmalarga ijobiy ta’sir ko’rsatadi.