HUQUQIY ONG SHAKLILLANISHIDA PSIXOLOGIK OMILLARNING ROLI - Bozorboyeva Oygul Boymurod qizi; Joraqulova Dildora Ziyodullayevna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada huquqiy ongning shakllanishida psixologik omillarning roli o‘rganilgan. Huquqiy ongning rivojlanishida shaxsning psixologik xususiyatlari, ijtimoiy muhit va ichki motivatsiyalar muhim ahamiyatga ega ekanligi tahlil qilingan. Maqolada zamonaviy ilmiy tadqiqotlar va psixologik nazariyalar asosida huquqiy ongni shakllantirishdagi psixologik faktorlar batafsil ko‘rib chiqilgan.