GEOGRAFIYA DARSLARIDA O‘QUVCHILARNING KREATIV KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISH ZARURATI VA METODLARI - Po‘latova Quvonchoy Davronbek qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya. Maqolada geografiya darslarida kreativ kompotentlik tushunchasi, uning bugungi kunda ta’lim tizimidagi zaruriyati va interfaol metodlar orqali o‘quvchilarning kreativ qobiliyatlarini rivojlantirish asoslari haqida mulohaza yuritilgan.