МАҲКУМЛАР ТОМОНИДАН СОДИР ЭТИЛГАН ПЕНИТЕНЦИАР ЖИНОЯТЛАРНИНГ ТАҲЛИЛИ ВА ПРОФИЛАКТИКАСИ - Насритдинов Азизхон Анварович (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Аннотация: Мазкур мақола пенитенциар жиноятчилик тушунчаси, унинг юзага келиш сабаблари, олдини олишдаги профилактик тадбирларнинг ўзига хос ижтимоий, иқтисодий, ҳуқуқий жиҳатларини ёритишга қаратилган.