HUJAYRA BIOLOGIYASI - Uzakova Malikaxon Bahtiyor qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya. Biz ushbu maqolada hujayra biologiyasi nima ekanligi ham uning kelib chiqish tarixini o‘rgandik.