MOTOR ALALIYALI BOLALAR NUTQINI RIVOJLANTIRISH - Ergasheva Shoira To’lkinovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Maqolada motor alaliya va alaliya nutq nuqsonining tuzilishi, shakllari va namoyon bo’lishi hamda motor alaliyali bolalar nutqini rivojlantirish yoritib berilgan.